Tuesday, September 17, 2013

PERGINYA PENGKHAINAT NEGARA

BEKAS SETIAUSEHA AGUNG PARTI KOMUNIS MALAYA


Rakyar Malaysia dalam kegembiraan menyambut hari Malaysia, tetapi DAP dirundung kesedihan kerana penasihatnya Chin Peng  telah mati, secara kebetulan bersamaan dengan hari Malaysia.

Antara DAP dengan Parti Komunis Malaya ada persamaannya, DAP yang berkuasa penoh ialah Setiauseha Agungnya, bagitu juga dengan Parti Komunis Malaya yang berkuasa penoh ialah Setiauseha Agungnya.

Kebetulan semasa Parti Komunis Malaya meletak senjata diawal tahun lapan puluhan dahulu, boleh dikatakan keseluruhannya ahli parti itu  yang berada di Malaysia menyertai parti DAP, sebab itu hala tuju DAP hampir sama dengan halatuju Parti Komunis Malaya.

Dan kebetulan pemimpin DAP perak  Ngeh Koo Ham dan Ngeh Kor Ming ada anak saudara kapada Chin Peng, jadi sudah tentu mereka mendapat nasihat dari bapa saudara mereka.

Bagitu juga dengan bekas MB perak Nizar Jamaludin  adalah hubungan keluarga juga dengan Chin Peng kerana Ibu Niza juga sepupu dengan Chin Peng, sebab itu suara niza halatujunya seiring Komunis.

Mat Sabu di jadikan anjing salakan Dap dengan bayaran yang lumayan dengan dilantik menjadi ahli lembaga air Pulau Pinang dengan bayaran RM 15.000.00 sebulan untuk menjelaskan bahawa Chin Peng pejuang kemerdekaan. sahingga sangup menyatakan bangsa sendiri anjing penjajah.

inilah perjuangan pembangkang, kita patut sedar apa yang berlaku, dah sepatutnya kerjaan menolak abunya
ditanam di negara ini, agar ia tidak menjadi tempat sembahan pengikutnya pada setiap tahun.

Orang Melayu mesti bersatu kita dah nampak pada pilihanraya PRU 13 baru-baru ini bahawa orang cina tidak lagi menerima orang melayu sebagai akar umbi dan ketuanan Malayu sebagai pemerintah.

BERSATULAH MELAYU.

di tanam

No comments:

Post a Comment