Wednesday, September 11, 2013

ISLAM DITUDUH GANAS

11 SEPTEMBER  2001
                                                     BANGUNAN WORD TRAD CENTER

Hari ini  genap 12 tahun  bangunan Word Trade Center  ( WTC ) dirempoh oleh kumpulan berani mati yang memandu kapalterbang dan beberapa tempat lain.

Tuduhan oleh Amarika bahawa yang melakukan kerja ini dari puak pelampau Islam, dan menuduh Islam GANAS.

Satu cara yang dilakukan oleh Yahudi agar dunia membenci Islam, selepas peristiwa itu dunia menuduh Islam ganas, berjayalah puak-puak yahudi memainkan peranannya.

Memang kita akaui yang melakukan itu dari puak-puak pelampau Islam, tetapi siapa mereka ini ?.

Mereka memanglah orang islam, kumpulan mereka ini terdiri dari anak- anak orang Islam yang terbiar dan dikutip oleh Yahudi dan di jadikan  sebagai kumpulan penyerang berani mati.

Puak-puak Yahudi terdiri dari Mosad agen perisik Isroil  yang hafiz quraan dan hadis nabi, anak-anak islam yang dikumpul itu tidak mengtahui bahawa yang melatih mereka itu yahudi kerana mereka menunjukkan mereka Islam.

Mereka di ajar dan dilatih supaya islam mesti ganas untuk takluk dunia ini, mereka tidak tahu yang mereka dipergunakan oleh Yahudi.

Peristiwa pada 11 September 2001 bangunan WTC  telah dirempoh oleh kumpulan ini, PERSOALANNYA KENAPA PADA TARIKH 11 SEP 2001 DAN  WAKTU ITU  TIADA SAORANG PUN BANGSA YAHUDI  DIDALAM BANGUNAN TERSEBU, sedangkan bangunan WTC  itu tempat mereka.

Ini bererti trajidi itu dirancang oleh puak-puak Yahudi yang tidak disedari oleh duni, sunguh halus mainan mereka, cuma kita tidak menyedarinya.

Dalam negara kita juga mereka melakukan sesuatu atas kepentibngan mereka, dan mereka cuba untuk Islam diMalaysia tidak bersatu sekatat ini mereka berjaya melakukannya.

KITA ORANG ISLAM MARILAH BERSATU HAPUSKAN MUSUH-MUSUH ALLAH
No comments:

Post a Comment