Wednesday, January 4, 2012

ANWAR DAN PKR

PKR Tetap Teruskan Perhimpunan Haram.


Penyokong dan ahli PKR sebenarnya dah tak tahu berfikir, terlalu tabsub dengan Anwar, mereka sebenarnya tau yang Anwar meliwat Saiful, tapi kenapa mereka hendak membelakangkan Undang-Undang Negara.

Dia bersalah dia mesti dihukum buat kata Raja Fitra Anwar tak sesuai jadi PM negara ini kerana manusia Gay di Malaysia tak boleh terima, kat Ustarlia boleh lah dan negara barat yang mengamalkan kehidupan sedemikian rupa.

Apa sebenarnay perjuangan parti PKR untuk siapa untuk rakyat atau untuk Anwar, apa yang dapat dirumuskan PKR sebenarnya untuk Anwar, bukan perjuangan untuk Rakyat, selogan PKR selama ini hanyalah ritorik semata-mata, Ahli dan penyokong PKR tertipu di syarahan Anwar yang pandai mengolik perasaan dan pemikiran ahlinya.

Semua orang tau penubuhan PKR ialah untuk membebaskan Anwar, dan sekarang dah terbukti kebenarannya apa bila mahkamah belum lagi mengistiharkannya Anwar dah mengarahkan penyokongnya menentang kerjaan, menentang undang-undang.

Orang yang pernah Bakar dan pijak Bendera Malaysia satu ketika dulu memang manusia JAHAT benarlah kata Allahyaraham Tan Sri Ghazali Shafee satu ketika dulu, semasa Tun Dr. Mahathir Nak ambil Anwar masuk Umno, Anwar ini memang Hebat tetapi dia JAHAT. sekarang terbukti apa yang dinyatakan oleh Tan Sri Ghazali.

Negara barat dan Singgapura sangat menghaparkan agar Anwar menjadi PM negara ini supaya mereka mudah mengunakan Anwar untuk rantau ini, kerana segala keburukan Anwar didalam tangan mereka.

Singgapura pernah menyatakan yang mereka ada bukti tentang Anwar, sebab itu Singgapura mengarahkan DAP buat sesuatu untuk kepentingan Anwar, sedangkan Kapar Sing sendiri ada bukti tentang Anwar Liwat, masa tu Anwar dalam kerjaan, minta kerjaan ambil tindakan kapada Anwar perliwat, hari ini dia yang jadi peguam Anwar, apa erti ini semuanya kalau tak ada aginda tersembunyi DAP dan Singgapura.

Kalau Melayu tak bolih pikir lagi seratah tak taulah kemana perasaan Melayu terutama orang muda, dah tak tau menilai kerana terpengaruh dengan dakyah Anwar untuk melepaskan dirinya yang kotor itu. DAP gunakan Anwar, Orang muda dipergunakan Anwar terutama pelajar universiti, yang peliknya pensyarah pun sama dah taksub dengan Anwar, nak kata bodoh (bukan semua segelintir sahaja) ada yang dah PHD tapi tak tau menilai yang baik dan yang buruk, di termakan budi.

Marilah orang Melayu kita sama-sama menolak PKR yang hanya berkepentingan untuk Anwar sahaja, bukan untuk Agama Bangsa dan Tanah Air kita yang tercinta ini, wassalam.

No comments:

Post a Comment